Τρέλα......

Τρέλα είναι να νομίζεις πως συμβαίνει κάτι, το οποίο είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου! Τρέλα είναι να ελπίζεις σε κάτι, στο οποίο δεν βλέπεις κανένα μέλλον! Τρέλα είναι το υποσυνείδητό σου να σε κάνει να ονειρεύεσαι εικόνες που εύχεσαι αλλά φοβάσαι πως δεν θα έρθουν. Τρέλα είναι να θέλεις να μοιραστείς στιγμές που έχεις πλάσει στο μυαλό σου αλλά τρέμεις πως κανείς δεν θέλει να ζήσει μαζί σου. Τρέλα είναι να ξυπνάς θυμώμενος με κάτι που δεν έκανες, δεν είπες ή δεν σου είπαν την προηγούμενη νύχτα. Τρέλα είναι να νιώθεις τρελός. Τρέλα είναι να νιώθεις οτι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Τρέλα είναι να θέλεις να πείς όσα φοβάσαι να πείς. Τρέλα είναι να αναρωτιέσαι αν είσαι τρελός. Τρέλα είναι να σκέφτεσαι συνέχεια τι κάνεις λάθος. Τρέλα είναι να έχεις τη θέληση να κυνηγήσεις το άπιαστο. Τρέλα είναι να επιθυμείς το άγνωστο. Τρέλα είναι να ερωτεύεσαι μια ιδέα. Τρέλα είναι να τρελαίνεσαι!Τρέλα είναι να νιώθεις μόνος ενώ κάποιος υπάρχει να ακούσει την φωνή σου και όσα έχεις να του πείς. Τρέλα είναι να συζητάς για ώρες αν είσαι τρελός. Τρέλα είναι να χαίρεσαι που υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που δεν ξέρουν τις σκέψεις σου. Τρέλα είναι που μιλάς μαζί τους για ψυχολογία ενώ το μόνο που θέλεις να πείς είναι "Και εγώ τρελός είμαι". Τρέλα είναι να μπορείς να κρατάς στα χέρια σου ένα χέρι αλλά να μην τολμάς να πείς "Θέλω να σε αγγίξω ξανά". Τρέλα είναι να φοβάσαι να παραδεχτείς ποιος είσαι. Τρέλα είναι να αίσθανεσαι πως κανείς δεν σ'αγαπάει. Τρέλα είναι να μην καταλαβαίνεις πως κάποιος θα έκανε τα πάντα για σένα. Τρέλα είναι να τον αφήνεις να φύγει μακριά. Τρέλα είναι να μην τον πλησιάσεις ποτέ. Τρέλα είναι να μην ακούσεις ποτέ το γέλιο του. Να μη δείς ποτέ το δάκρυ του. Τρέλα είναι να μην μιλήσετε ποτέ για το πόσο τρελοί είστε και οι δύο....Τρέλα είναι......
Ε.

6 hide:

συναδελφική αλληλεγγύη said...
October 25, 2010 at 9:42 PM

...νομίζω οτι πολλοί τρελοί έχουμε μαζευτεί

hide and seek said...
October 25, 2010 at 10:06 PM

....We live in a mad world :)

SputniK said...
October 26, 2010 at 12:19 AM

and if you're crazy, i don't care you amaze meee!

hide and seek said...
October 26, 2010 at 10:46 PM

Χαίρομαι που σε διασκεδάζω :P

mad mat said...
October 31, 2010 at 2:16 AM

Τρέλα είναι να συμβαίνει κάτι που δεν έχεις στο μυαλό σου..να μην ελπίζεις με τίποτα σε ό,τι μοιάζει να έχει μέλλον..να ονειρεύεσαι εικόνες που είσαι σίγουρος πως θα έρθουν..να μη θες να μοιραστείς τις σκέψεις σου γιατί αρκεί που υπάρχουν στο μυαλό σου..να ξαπλώνεις ευτυχής για αυτά που τελικά είπες και έκανες εκείνο το βράδυ..να μην νιώθεις τρελός..απλά οι άλλοι να είναι ανόητοι και ακατανόητοι..να λες κάθε στιγμή όσα θές να πεις..να προσπερνάς το ενδεχόμενο λάθους..να έχεις την τόλμη να κυνηγήσεις το άπιαστο..να βουτάς στο άγνωστο και να βιώνεις την ιδέα..μην τρελαίνεσαι! τρέλα είναι να μην νιώθεις μόνος ακόμα και αν ακούς φωνές..να μην σκεφτείς στιγμή πως είσαι τρελός..να υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που διαβάζεις τις σκέψεις τους..να μιλάς μαζί τους και να λές "εγώ τρελός δεν είμαι!"..να κρατάς εκείνο το χέρι και να τολμάς να αγγίζεις ξανά και ξανά χωρίς προειδοποίηση..τρέλα είναι να δείξεις στους άλλους ποιός είσαι..να τους αγαπάς όλους..να κάνεις τα πάντα για κάποιον..να τολμήσεις να φτάσεις κοντά του ακόμα και αν φύγει μακριά..τρέλα είναι να μην ξανακουστεί το γέλιο σου..να κρατήσεις τα δάκρυά σου.."Τρέλα είναι να μην μιλήσετε ποτέ για το πόσο τρελοί είστε και οι δύο...."
this is madness..

hide and seek said...
November 1, 2010 at 7:07 PM

Ευτυχία είναι να μην μετανιώνεις για εκείνη τη στιγμή τρέλας που μοιράστηκες αυτό που ένιωσες...Περιμένω με αγωνία την επόμενη :)

Ps: Ευχαριστώ για το ομορφο σχόλιο!

Back to Home Back to Top ....And seek. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.